Tukilinja-lehti

Tukilinja on vammaisten ja pitkäaikaissairaiden ihmisten tasa-arvoa edistävä lehti, jonka tuotolla jaetaan apurahoja Tukilinja-säätiön kautta. Lehti on ilmestynyt vuodesta 1996 ja sitä julkaisee Vammaisten koulutuksen ja työllistymisen tuki VKTT ry.

Tukilinjan kautta voit tutustua vammaisten ja pitkäaikaissairaiden ihmisten todellisuuteen Suomessa ja maailmalla. Lehti kertoo todellisia tarinoita niistä mahdollisuuksista, joita opiskelu, työ ja toiminta avaavat – miten haaveet kohtaavat todellisuuden ja miten unelmista tehdään totta. Joka lehdestä löydät niitä inhimillisiä tarinoita, joita olet tilaajana mukana tukemassa.

Seuraamme myös vammaisia koskevan lainsäädännön kehittymistä ja haastattelemme yhteiskunnallisia vaikuttajia sekä mielenkiintoisia kulttuuripersoonia. Seuraamme, miten vammaisuus ja pitkäaikaissairaudet tuodaan esiin tv-ohjelmissa, kirjoissa, elokuvissa ja taiteessa – koko kulttuurin kentällä.

Tukilinjan missiona on luoda vuorovaikutteinen, mielenkiintoinen tutustumisen ja tukemisen kanava ihmisten välille. Haluamme lehden sisällöllä ja tukitoiminnalla muuttaa asenteita ja toimintamalleja sellaisiksi, jotka tukevat vammaisten ja pitkäaikaissairaiden ihmisten täyttä osallisuutta yhteiskunnassamme. Tuomme uusia näkökulmia keskusteluun ja näytämme suuntaa.

Tukilinja toimitetaan ja markkinoidaan palkkatyönä ja lehti noudattaa työllistämistavoitteitaan myös lehden freelance-työntekijöitä valitessaan. Suurin osa heistä on toimintarajoitteisia tai heillä on kokemusta vaativasta omaishoidosta. Lehden toimitusneuvosto koostuu  näistä kirjoittajista. Tällä varmistamme, että vammaisten ihmisten ääni kuuluu lehdessä.

Tukilinja muuttaa asenteita, antaa tietoa ja tarjoaa unelmiin vetoapua, kun sitä ei muualta saa. Sinulle lehden tilaus on luotettava, yksilöllinen ja vaivaton tapa vaikuttaa!

Tervetuloa joukkoomme!

Ilmestymispäivät 2020:
1/2020:    3.2.2020
2/2020:     1.4.2020
3/2020:     3.6.2020
4/2020:     3.8.2020
5/2020:     2.10.2020
6/2020:     27.11.2020

Osta ja lue uusin Tukilinja-lehti Lehtiluukusta.
Aiemmat numerot voit lukea ilmaiseksi!

Tilauslomake

Selaa lehtiarkistoa

Työtä

Lehti työllistää
toimintarajoitteisia
henkilöitä.

Tukea

Tukilinja-lehden kautta jo 24 vuotta.

Tilaa

ja ole mukana
tukijoukossa!