Tukilinja-lehti

Tukilinja on vammaisten ja pitkäaikaissairaiden ihmisten tasa-arvoa edistävä lehti, jonka tuotolla jaetaan apurahoja. Lehti on ilmestynyt vuodesta 1996 ja sitä julkaisee Vammaisten koulutuksen ja työllistymisen tuki VKTT ry.
Tukilinja avaa Sinulle ikkunan toimintarajoitteisten ihmisten elämään Suomessa ja maailmalla. Se kertoo koskettavasti ja asiantuntevasti niin arjen ongelmista kuin mahdollisuuksistakin. Siitä, miten haaveet kohtaavat todellisuuden ja miten niistä tehdään totta. Joka lehdestä löydät juuri niitä inhimillisiä menestystarinoita, joita olet tilaajana ollut mukana tukemassa! Haastattelemme mielenkiintoisia vaikuttajia ja seuraamme, miten vammaisnäkökulma näkyy kulttuurissamme. Esittelemme sinulle mielenkiintoisia kirjoja, elokuvia, tv-ohjelmia ja esittävää taidetta.

Tukilinjan missiona on luoda vuorovaikutteinen tutustumisen ja auttamisen kanava tilaajien ja tuensaajien välille. Luomme sitä monikanavaisesti niin lehden, nettisivujemme, apurahatoiminnan kuin sosiaalisen mediankin keinoin. Tarkoituksena on muokata niitä kielteisiä tai vähätteleviä asenteita, jotka estävät vammaisten ihmisten täyden osallisuuden yhteiskunnassa. Lehti tuo uusia näkökulmia keskusteluun ja näyttää, millaista vammaisten ihmisten arki juhlapuheiden takana on – ja miten mielenkiintoista elämää ihminen voi halutessaan viettää toimintarajoitteenkin kanssa.

Tukilinja toimitetaan ja markkinoidaan palkkatyönä yhdistyksen omin voimin. Lehti noudattaa työllistämistavoitteitaan myös lehden freelance-työntekijöitä valitessaan. Suurin osa heistä on  toimintarajoitteisia tai heillä on kokemusta vaativasta omaishoidosta.  Lehden sisältöä suunnittelevaan toimitusneuvostoon valitsemme vain tällaisia kirjoittajia. Näin varmistamme, että vammaisten ihmisten ääni kuuluu lehdessä.

Tukilinja vaikuttaa asenteisiin ja antaa apurahojen kautta konkreettista vetoapua, kun sitä ei muualta saa. Sinulle lehden tilaus on luotettava, yksilöllinen ja vaivaton tapa vaikuttaa. 

Tervetuloa joukkoomme!

Ilmestymispäivät 2018:
1/2018:     2.2.2018
2/2018:     4.4.2018
3/2018:     4.6.2018
4/2018:     1.8.2018
5/2018:     1.10.2018
6/2018:     29.11.2018

HUOM: Tukilinjasta ei vuoden 2018 alusta alkaen enää julkaista lehtiarkistossa tekstilehtiversioita, koska ajanmukaisilla (myös ilmaisilla) ruudunlukuohjelmilla voi lukea Tukilinjan sähköistä pdf-lehteä.

 

Osta ja lue uusin Tukilinja-lehti Lehtiluukusta.
Aiemmat numerot voit lukea ilmaiseksi!

Tilauslomake

Selaa lehtiarkistoa

Työtä

Työllistämme
toimintarajoitteisia
ihmisiä.

Tukea

jo 22 vuotta ja
9,34 milj. euroa

Tilaa

ja ole mukana
tukijoukossa!