Vuoden Toimija -apuraha

Tukilinja jakaa vuosittain tavallista suurempia apurahoja innovatiivisille ja ansiokkaille yhteisöille, joiden toiminnalle on selvä yhteiskunnallinen tarve, mutta ei riittävää rahoitusta.

Aiempina vuosina apurahan ovat saaneet esimerkiksi Taiteen Sulattamo ry, Hyvän Mielen Pelit ry , Väylä ry, Helsingin Kehitysvammatuki 57:n Vekkari-toiminta ja IPI Kulmakuppilan kehitysvammaiset työntekijät.

Vuoden Toimija -apurahoja voidaan vuosittain myöntää useampia. Sitä ei haeta tavanomaisen hakuprosessin kautta, vaan Tukilinjafoorumi myöntää sen  lukijakyselyn ja oman harkintansa pohjalta.

Muista apurahoista poiketen Tukilinjan lukijat ja tukijat voivat ehdottaa Vuoden Toimija -apurahan saajia. On mahdollista ehdottaa myös toimintaa, jossa on itse mukana. Olennaista on, että toiminta on tarpeellista, laadukasta ja innovatiivista. Apurahan saajaa ehdotetaan vapaamuotoisella viestillä tai kirjeellä, josta käyvät ilmi ehdotetun toiminnan luonne, taloudellisen tuen tarve ja yhteystiedot.

Ehdotuksia otetaan vastaan 30.11. mennessä Facebook-sivuillamme sekä ympäri vuoden sähköpostitse osoitteella

Vuoden Toimija -apurahat julkistetaan Tukilinja-lehdessä. Saajilta odotetaan tietoa apurahan käytöstä vuoden kuluessa sen myönnöstä.

Vuoden Toimija -apurahan voi saada 4 vuoden välein. Se ei kuitenkaan estä hakemasta Tukilinjalta apurahaa tänä aikana muuhun tarkoitukseen.

Tulosta Vuoden Toimija -apurahan esite tästä.