Mikä on Tukitori?

Haluamme Tukilinjassa edistää vammaisten ihmisten työllistymistä tarjoamalla ns. välityömarkkinoiden tuotteille ja palveluille sekä nettihakupalvelun että ilmoitusmahdollisuuden Tukilinja-lehdessä. Tukitori avattiin joulukuussa 2011 ja palvelu on maksuton.

Tarjoamme tilaa Tukitori-ilmoituksille myös lehdessämme. Jokainen ilmoitus julkaistaan Tukilinjassa ainakin kaksi kertaa. Ilmoituskoko on noin 1/4 sivua. Päivitämme ilmoitussisällön toivomuksestanne. Tämäkin palvelu on maksuton!

Palvelun tarjoaa Tukilinja-lehti

Tukitorin tarjoaa Tukilinja-lehti, jota julkaisee Vammaisten koulutuksen ja työllistymisen tuki VKTT ry.
Yhdistys myöntää hakemuksesta apurahoja ja apuvälineitä tukemaan vähävaraisten vammaisten ja toimintarajoitteisten ihmisten koulunkäyntiä, opiskelua, aktiivista elämää ja osallistumista työelämään. Yhdistys jakaa apurahoja ja tunnustuspalkintoja myös yhteistyökumppaniensa kanssa. Taloudelliset edellytykset tähän luo yhdistyksen julkaisema vammaisalan aikakauslehti Tukilinja.

Tutustu meihin verkossa:
www.tukilinja.fi

VKTT ry ei vastaa Tukitorin ilmoittajien ilmoituksissa antamista tiedoista, tuotteiden toimittamisesta, laskutuksesta tai palautuksista. VKTT ry ei ole vastuussa muistakaan ilmoittajien liiketoimintaan liittyvistä seikoista tai velvollisuuksista.

Anna hyvän kiertää

Kerro meistä tutuillesi ja jaa Tukitori-linkki:

Lue tukilinjan arkistolehtiä tästä ilmaiseksi