Lehtiarkisto

Tukilinja-lehden lehtiarkistosta voit lukea maksutta tuoreinta numeroa edeltävät lehdet vuodesta 2010 alkaen. Vain tuorein numero on maksullinen.

Tarjoamme lukemisesteisille lukijoille joka numerosta myös  tekstilehden, jota voi lukea ruudunlukuohjelmalla ääneen luettuna. Tekstilehdet löydät tämän sivun valikosta Lehtien tekstiversiot. Tuoreimman lehden tekstiversio tulee luettavaksi, kun lehti siirtyy ilmaisarkistoon seuraavan numeron ilmestyessä.

Alla olevat kansikuvat avaavat linkin lehteen. Tukilinjan näköislehtiarkisto sijaitsee Lehtiluukku-palvelussa. Lehtiä voi lukea siellä digitaalisina, selattavina lehtinä.

Hauskoja lukuhetkiä!

Tukilinjan lukijakilpailu 2017: VALOKUVAKILPAILU “VOIMAA HAASTEISIIN”
Tukilinjan valokuvakilpailun teemana on voimaantuminen. Kerro valokuvalla, mikä auttaa sinua jaksamaan arjessa ja kohtaamaan elämän haasteet!
Voimaa haasteisiin -valokuvakilpailu on tarkoitettu sekä Tukilinjan lukijoille että tuen saajille. Osallistu 30.9.2017 mennessä lähettämällä 1–5 itse ottamaasi kuvaa, joita ei ole aiemmin julkaistu. Ota kuva parhaalla kuvalaadulla. Anna kuvalle nimi ja kerro viestissäsi, mitä siinä tapahtuu.
Lähetä kuva sähköpostin tiedostoliitteenä tai Dropbox-latauslinkkinä osoitteella: toimitus@tukilinja.fi. Voit lähettää sen myös muistitikulla (Tukilinja/kuvakilpailu – Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki).

Kuvat julkaistaan saapumisjärjestyksessä lehden Lukijafoorumi-blogissa. Tukilinjan toimitus valitsee esiraatina kuvat, jotka ovat esillä Tukilinjan osastolla Apuvälinemessuilla 2017. Voittajat valitaan messuilla yleisöäänestyksellä. Tulokset julkaistaan lehdessä 1/2018. Tukilinjalla on käyttöoikeus kuviin.

Palkinnot:
1. Älypuhelin
2. Kuulokkeet
3. Kuulokkeet

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

Osta ja lue uusin Tukilinja-lehti Lehtiluukusta.
Aiemmat numerot voit lukea ilmaiseksi!