Tukilinja mukana menossa!

Tukilinja-lehden lukijayhteisössä tapahtuu jotain joka päivä. Nettisivujemme Blogilinjalla vierasbloggarit kertovat elämästään toimintarajoitteen kanssa. He kirjoittavat aina yhden lehden ilmestymisajan, 2 kuukautta. Tukipointti-blogissa tukityöntekijämme kertovat työstään ja tukitoiminnan kuulumisista.  Digimaailmassa it-koordinaattorimme antaa vinkkejä tietotekniikan ja internetin ilmiöistä, Lukijafoorumissa julkaisemme koskettavia lukijakirjeitä. Lähetä oma kirjeesi osoitteella: toimitus(at)tukilinja.fi.

Sosiaalisessa mediassa olemme läsnä etenkin Facebookissa, jossa kerromme vammaisuuteen liittyvistä menovinkeistä ja ilmiöistä ympäri Suomea. Tykkää meistä, niin saat tuoreet vinkit ja kuvat ensimmäisten joukossa! Twitterissä viestimme vammaisalan ajankohtaisista asioista, Instagramissa julkaisemme tuoreen lehden näytekuvia ja YouTubesta löytyy toiminnastamme kertovia videoita.

Tervetuloa menoon mukaan.  Kysy ja kommentoi!

 


Grillikausi avattu arkivapaana

Lue lisää


Flunssan tahrimin silmin

Lue lisää


Vesikaaoksesta flunssan viemäksi

Lue lisää


Omaishoitajan luoviva arki

"Vesiongelma oli saatu hoidettua, mutta tuolissa istui kalpea Heikki. Syödessämme hän sanoi, että ruoka ei maistu, on outo olo ja katso: käteni vapisevat. Siis lievä epilepsiakohtaus. Joskus lääkärit ovat niin oikeassa, pitäisi viettää ongelmatonta elämää!" Lue lisää


Kolmipyörällä matkaan

Teija Santikko pystyy nyt kulkemaan itsenäisesti asioillaan. Lue lisää


Viimeinen juttu tällä kertaa

Lue lisää


Laitteiden salajuoni

Lue lisää


Mietteitä

Lue lisää


Kop Kop!

Lue lisää


Aavistus raitista ilmaa

Lue lisää


Tukilinja Pinterestissä