Blogilinjalla: Taru

Taru Perälä kirjoittaa Tukilinjan vierasblogia huhti–toukokuussa. Hänellä on cp-vamma ja hän valmistuu pian kulttuurituottajaksi.


Hullu , Pettävä , vai tavallinen polyamoristi?

Olen polyamoristi , Minulla on kyky tai ominaisuus rakastaa ja haluta seksuaalisesti useampaa kuin yhtä kerrallaan , Kysyt ehkä nyt mitä eroa sillä on fantasiointiin tai pettämiseen? Se , että puolisoni on tietoinen , kehen tai keihin tunteet kohdistuvat .  Tällähetkellä olen suhteessa vain puolisoni kanssa , mutta tunteita on erääseen jo kauan tuntemaani henkilöön , sitä liekkiä on yrittetty lämmitellä useampi vuosi tuloksetta , joidenkin ihmisten kohdalla vain tietää heti mihin asti syventäminen on mahdollista , Syvä ystävyys on hänen kanssaan romanttisia tunteita taiseksuaalisuutta tärkeämpää.  Kesäkuussa tulee vuosi eräästä suhteesta , jossa olin noin puoli vuotta ,tapailimme viikottain ja hän oli tietoinen , että olen polyamorinen ja se oli ihan ok , kunnes olinkn liian vammainen , hän on vammaurunut , joten ymmärrän , että meneisyys nostaa päätään aika ajoin , ei siinä , mutta “Liian vammainen ” 7 kerran tapaamisen jälkeen ,  Vastasin hänen viestiinsä “Aha ” ja päätin yhden asian jonka toivon sinunkin tästä tekstistä oppivan .

Älä koskaan oli kyse positiivisesta , negatiivisesta , lyhytkestoisesta tai pitkäkestoisesta toiminnasta , älä käytä vammaasi tai toisen vammaa perusteena se on loukkaavaa!

 

Vastaaan miellelläni kysymyksiiksi Polyamoriasta tai maailman menosta muuten vain, PS 4 päivää opparin hioamista JIPII SITTEN se on ohi !

 

Väsynyt opiskelija

Avainsanat: cp-vamma, opinnot, polyamoria, tunteet

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*