Blogilinjalla: Taru

Taru Perälä kirjoittaa Tukilinjan vierasblogia huhti–toukokuussa. Hänellä on cp-vamma ja hän valmistuu pian kulttuurituottajaksi.


Ärsytyksen multihuipentuma

Aurinkoista Torstaita , Vamma ärsyttää minua verrattain harvoin , Teiniiässä se toki teki sitä enemmän. Saattaa olla , että  minun oli helpompi käsitellä vammaisuuttani, sillä en ole perheeni ainut vammainen , Vanhempani ovat kuuroja , Voitte uskoa , että Jämsässä mistä siis olen kotoisin , Perheemme oli toisinaan melkoinen ilmiö. Pahoitin usein mieleni , esimerkiksi ruokakaupassa kun kassahenkulö totesi kovaan äämeen “törkeä rouva kun ei päivää sano ja jatkoi , No onhan sillä varmasti rankkaa kun tuo lapsikin on vammainen. Päiväkodin kävin integroidusti tavallisessa päiväkodissa, peruskoulun erityiskoulussa ja siinä välissä leirin jos toisenkin , Senkin jota rippileiriksi kutsutaan , jossa tapasin nykyisen mieheni. Ennen kuin pudotat kahvikuppisi tai työpaperisi , kyllä , yhteistä taivalta on takana 19 vuotta , Niihin on mahtunut paljon , sellaistakin jota en olisi halunnut koskaan kokea.

mutta nyt asiaan, Minua siis ärsyttävät arkiset asiat mutta koska en voi juosta reagoin niihin voimmakkaasti , Tänään olen nauranut kerran itkenyt kaksi 13- 17 välisenä aikana .

Sain sähköpostiviestin, jossa ilmoitettiin opinnäytetyön palautuspäivän muuttuneen , Nyt se onkin vappuaatto vaikka sen oli ensin tarkoitus olla 23. 4.  Kaija Koo on yksi naisesikuvistani , ja tänään starttaa hänen superristeilynsä Turusta , Jos olisin tiennyt , että opinnäytetyön tekemiseen onkin vielä himpun enemmän aikaa , Olisin ottanut irtioton arjesta  yhden parhaan ystäväni kanssa , onneksi hän lupasi itkeä puolestani , Hän on reisussa poikaystävänsä kanssa , onneksi he molemmat tietävät ainakin yhden biisin , joka sattuu minua kuulin sen sitten livenä tai levyltä. Etei tarvitse koko risteilyä pillittää 😀  Tähän loppuun yksi Kaijan biisi , Joka on ehkä hieman jäänyt hittien varjoon , En muuten ole juuri miltään bändiltä /artistilta tykännyt hittibiiseistä.

 

peace & love

Avainsanat: cp-vamma, kuurojenlapsi, musiikki, oponnot, rakkauselämä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*