Blogilinjalla: Taru

Taru Perälä kirjoittaa Tukilinjan vierasblogia huhti–toukokuussa. Hänellä on cp-vamma ja hän valmistuu pian kulttuurituottajaksi.


Älä koskaan…

Sano ei koskaan , Montako kertaa sinä olet tehnyt niin? Mä teen muunmuassa huomen yhden sellaisen asian , Nimittäin menen katsomaan musikaalia , joka pohjautuu no kuka muu muka kuin Cheekin elämään , myös hänestä tehty elokuva veljeni vartia kosketti kyllä , kirja minulla on ikäväkseni yhä kesken , Ehkä nyt ehdin sen lukea kun opinnäyretyö on palautettu, Käyn melkein tunnin välein klikkaamassa itseni koulun sivuille katsoakseni arvosanan , Tänään kuitenkin oli vasta tieto , että työssäni ei ole mitään plagioitua eli kopioitua 😉 Koirat ovat olleet ihan innoissaan kun olen ehtinyt aktivoida heitä kunnolla , Pääsisipä jo ulkoilemaan mutta ei takatalvi näyttää tulevan !  Nyt tämän viimeisen blogikuun ajaksi toivottavasti aiheenikin vähän laajenevat , sillä aloin jo huolestua jaksatteko lukea opparihöpinöitäni.

 

Artikkelin kommentit

 1. Jyrki sanoo:

  Moi, en häiriintynyt. Ajattelin vaan, että toimituksessa joku oikolukee. Zempit 👍

 2. blogilinjallataru sanoo:

  Kiitos palautteestasi, ja pahoittelut , että häiriinyit. Mikäli olet seurannut blogiani olet ehkä huomannut , mitä opiskelen ja sen myötä sen , että oikolukua tullut tehtyä rutkasti , Otan tämän kuitenkin käsittelyyn niin pian kuin mahdollista.

 3. Jyrki sanoo:

  Moi
  olisiko hyvä, että joku oikolukisi tekstit ennen julkaisua?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*