Blogilinjalla: Satu-Mia

Satu-Mia Seväkivi  elää tyttärensä ja kissojensa kanssa antoisaa arkea. Hän sairastaa MS-tautia, matkustelee ja kirjoittaa Tukilinjaan vierasblogia joulu–tammikuussa.


Aavistus raitista ilmaa

Tänään pääsin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan ulos kunnolla. Kunnolla tarkoitan sitä, että ulkoilu oli kävelyä eikä asioiden hoitoa jossain. Lähdin tytön kanssa pienelle lenkille tähän meidän lähelle. Kauas en jaksanut, yskitti, henkeä ahdisti ja huonomuistisena tietenkin jätin astmapiiput eteiseen.

Oli ihanaa silti päästä raittiiseen ilmaan, maa tuoksui huhtikuulta (ei, en kaatunut rähmälleni) ja oli hassua katsella luontoa, joka ei ole ollenkaan talvinen. Juttelimme luonnon eläimistä ja niiden pärjäämisestä tällaisessa säässä. Joulukuussakin kuulemma on vielä siiliä pelastettu taapertamasta jossain, kun niiden pitäisi olla hyvillä unilla.

Tulimme kotiin, söimme ja minä kaaduin sohvalle. Ei mennyt kauaa, kun nukuin jo. Oli niin rankka ulkoilu minulle. Maanantaina taas on soittoaikaa lääkärille. Koko tämän blogin ajan olen sairastellut, enkä ole pystynyt ajattelemaan tai kirjoittamaan niin kuin olin suunnitellut. Harmittaa hiukan.

Muistelimme myös Jyväsjärven rantaraitin kiviä, joissa on hienoja lauseita hakattuna. Niiden kohdalla on aina mukava pysähtyä ja jäädä hetkeksi miettimään merkityksiä ja omaakin elämää. Tällaisia “puhuvia kiviä” saisi olla enemmänkin 🙂

Laitan tähän kuvia kivistä ja muutaman kysymyksen sinulle:

 

Elätkö sinä unelmaasi tai oletko toteuttanut unelmiasi?

Tiedäthän, että unelmia on myös hyvin pikkuruisia, kaikki ei tarvitse olla lentolippuna Tahitille.

 

 

 

Kuunnellaanko sinua, kun kerrot asioistasi?

Oletko sinä hyvä kuuntelija toiselle ihmiselle?

 

 

 

 

 

Onko sinulla kykyä lentää ajatuksen voimalla?

Lennätkö kohti negatiivisuutta ja osaatko muuttaa kurssia? 

 

 

 

 

Onko elämäsi asiat tasapainossa vai voisiko jotain tasoittaa? 

Mitä täydellinen tasapaino olisi juuri sinulle?

 

 

 

 

 

 

Rentouttavaa lauantai-iltaa <3

satu-mia

Avainsanat: kävely, MS-tauti, ulkoilu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*