Blogilinjalla: Hilla

Hilla Lehtimäki kirjoittaa Tukilinjan vierasblogia elo–syyskuussa 2018. Hän harrastaa pin-upia ja valmistautuu parhaillaan pyrkimään alan tärkeimpään kilpailuun, joka pidetään Las Vegasissa.


It truly is tikilicious! – Kuvausraporttia eiliseltä

Hola my friends!

Eilinen meni biitsillä maatessa, ei kun siis kuvatessa! 😛  Lähdin jo kymmeneksi ystäväpariskuntani luo, jotta ehdimme ajan kanssa kuvata päivän tikiteemaisen setupin.

Aloitimme hiusteni kihartamisella ja jätimme kiharat tekeytymään pienille “rullille”, jonka jälkeen siirryimme meikkiin. Meikkini oli todella klassinen pin-up-meikki; fressi pohja, kissamaiset silmät ja vahvat kulmat, unohtamatta tietenkään täyteläisen punaisia huulia. Lopuksi muotoiltiin hiukset rennoksi, biitsille soveltuvaksi kampaukseksi harjaamalla tekeytyneet kiharat pehmeiksi laineiksi. Sitten vaihdoin vielä vaatteet. Asunani oli ruotsalaisen Emmy Designin söpö, keltainen 50-luvun tyylinen uimapuku ja asusteina mm. helsinkiläisen Rubylean valmistama päähine, jossa on tekokukkia ja muovinen ananas, sekä brittiläisen Splendeten värikkäitä rannekoruja. Kenkinä oli niin ikään brittiläisen Miss L Firen korkeakorkoiset sandaalit.

Kuvasimme ystäviemme retrohenkisessä “tallissa”, johon rakensimme biitsin. Taustakangasta koristi upea trooppinen rantamaisema palmuineen. Hiekaksi oltiin aseteltu lattialle säkkikangasta ja muuna rekvisiittana oli meksikaaniviltti, päivänvarjo ja sen sellaista. Melkein säännönmukaisen alkuhäsellyksen jälkeen homma lähti rullaamaan ja saimme kuvattua kivasti juuri sen, mitä olimme suunnitelleetkin.

 

 Behind the scene…

Vielä eräs fun fact näistä kuvauksista: Sidoimme harottavat koipeni yhteen nippusiteillä. Oi kyllä, luitte oikein! Nippusiteet on siitä hyviä, että ne on helppo editoida kuvista pois. Ne on sitten aivan toisenlaiset setupit, joissa voidaan jättää ne editoimattakin 😉 En ole ennen tajunnutkaan, kuinka suuri apu niistä voi olla. Ehdottomasti muistan tämän jatkossakin!

 Käytännöllistä!

Tänään onkin sitten ollut “toimistopäivä”, ja kahvittelin mä nimipäiväivieraatkin. Kirjalliset hommat pin-upin tiimoilta jatkunee vielä iltaan asti.

Hilla

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*