Blogilinjalla: Hilla

Hilla Lehtimäki kirjoittaa Tukilinjan vierasblogia elo–syyskuussa 2018. Hän harrastaa pin-upia ja valmistautuu parhaillaan pyrkimään alan tärkeimpään kilpailuun, joka pidetään Las Vegasissa.


Flirtti-workshop Oivalluksia Seksuaalisuudesta -viikonloppukurssilla

Nokialla järjestetään 19.-21.10. Oivalluksia Seksuaalisuudesta -viikonloppukurssi, jonka takana on Jotta kukaan ei jäisi yksin -hanke yhteistyössä Kynnys ry:n SAMAT -toiminnan kanssa. Kurssi on tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville sinkuille ja parisuhteessa eläville. Tiedossa on värikäs kattaus monenlaista toimintaa ja mielenkiintoisia aiheita, joiden pariin osallistujat johdatellaan.

Käsiteltävänä on mm. flirttailun merkitys seksuaalisuudessa, jonka tiimoilta tulen pitämään lauantaina 20.10. osallistujille workshopin. Pureudumme työpajassa monenlaisiin aiheisiin pohdinnan ja tehtävien kautta.

Lisätietoa tapahtumasta löydät tästä linkistä, jonka kautta löydät myös ohjeet osallistumisesta. Tervetuloa mukaan oivaltamaan ja viihtymään myös minunkin puolestani!

Hilla

Artikkelin kommentit

  1. chokri sanoo:

    Varmasti tuo ruokavammaisuus korostuu juuri pitkällä matkalla, jolloin on ihan takuuvarmasti pakko saada aika ajoin myös kotimaan keittiön ruokaa, oli kyseessä millainen ruokahifistelijä tai thairuoan rakastaja tahansa. Kiva kuulla sun kokemuksia, meitä nirsoja on monenlaisia. 😀 Ja joo, ihan varmasti löytyy jokaiselle jotain. Kiinnostava kuulla jälkkäreiden maistuvan sulle, mun silmissä ne oli vähintään kyseenalaisia, mutta ainakin kuvissa näkyvät kookospallot ja -jellyt maistui oikein mainiosti. Tsempit meille ruokaseikkailuihin!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*