Blogilinjalla: Elina

Elina Ino on 28-vuotias, pyörätuolia käyttävä sosiaalialan opiskelija Helsingistä. Hän kirjoittaa Tukilinjan vierasblogia kesä–heinäkuussa.


The end

Kesän alussa olin kauhuissaan, että miten keksin kirjoittamista kahden kuukauden ajan ja vielä kaksi kertaa viikossa. Loppuvaiheessa usein aamuisin pää oli ihan tyhjänä enkä tiennyt mistä kirjoittaisin, mutta kun alan vaan kirjoittamaan, niin kyllä siitä aina syntyy jotain tekstiä.  

Treffit menivät yllättävän hyvin sekä oli kiva ja komea mies. Menimme melkein terassille, mutta jäimme sisäpuolelle, koska Tobi ei toimi kunnolla auringossa ja nytkin oli vähän vaikeuksia, kun aurinko pääsi paistamaan jostain välistä. Ehkä oli pieniä kommunikointi ongelmia aluksi, vaikka hän kyllä ymmärsi lukea Tobin näytöltä, mutta jotenkin kun yritin nopeasti sanoa samalla kun liikuimme ei mennyt kirjoittaminen ihan putkeen. Onneksi se oli alkukankeutta, kunnes pääsimme rauhassa istumaan ja juttelemaan rauhassa. Näköjään me molemmat luulimme, että on pikatreffit, mutta me viihdyimme parikin tuntia ja molemmilla oli menoa, mutta ei onneksi ollut niin tärkeää menoa. Hän paljasti, että näki pari päivää ennen mut Teurastamolla kuuntelemassa yhtä bändiä kaverin kanssa, mutta ei uskaltanut tulla moikkaamaan. Kaveri on miespuolinen ja myös pyörätuolissa, joten treffikumppanini heti kysyi, ettei hän vaan ollut mun poikaystäväni. Niin tavallista, että ajatellaan jos eri sukupuolta olevat ovat pyörätuolissa, niin he automaattisesti seurustelevat. Pitää aina miettiä mihin mennään ja kenen kanssa.  Treffit saavat näillä näkymin jatkoa. Perjantaina on uudet treffit toisen miehen kanssa.  

Ei ollut sellainen kesä kuin olin keväällä kuvitellut ja toivoin, mutta kiva kesä oli joka tapauksessa. Kaikista mieleenpainuvin kesäreissu oli tietenkin Ahvenanmaan reissu ja Jonnyn kanssa pelleily. Sinne lähtisin heti uudestaan ihanaan rauhaan. Taas on ollut kurjaa, kun on ollut mieli maassa Suurimman osan kesästä, mutta onneksi alkaa helpottaa ainakin välillä. 
Oli yksi pentu, jonka olisin ostanut, mutta viime viikolla, kun kysyin, että milloin niitä pentuja voisi tulla katsomaan. Yllätykseksi kasvattaja sanoikin, että kaikki pennut olikin jo mennyt. Olin suu auki, että mitä hittoa?  ainakin olin siinä käsityksessä, että meillä oli jo sopimus. Hän puolustautui, ettei sopivaa pentua ollut. Olisin silti halunnut itse nähdä ja arvioida pentuja. Eli jos jollain on vinkata hyvää tervettä työkoiraa, ehdotuksia otetaan vastaan. Toisaalta ehkä olisi fiksumpaa hoitaa ensimmäisenä koulun loppuun ja jos joskus vihdoin pääsisin muuttamaan, niin olisi helpompaa koirankin kannalta. 
Parin viikon päästä alkaa koulukin, joten ajattelin vaan katsoa Netflixiä ja olla ulkona, jos on hyvä sää. Koulussa alkaa hirveä hässäkkä harjoittelupaikan etsimisessä ja mun pitää järjestää tapahtumia vammaisille nuorille. On toisaalta kiva, että koulu alkaa, niin ei ehdi murehtia turhia ja alkaa tutut kuviot, jotka helpottavat elämää. 
Ja tietenkin loppukesän aion tutustua uusiin ihmisiin ja pitää hauskaa!  

 

Mun toilailuja voi seurailla:
Instagramellu_supercp
Oma blogihttp://elinansilmin.omasivu.fi/ 

Toivottavasti somessa tavataan jatkossakin!   

 

Rakkaudella 
Ellu 

Avainsanat: Ahvenanmaa, cp, cp-vamma, deittailu, harjoitus, kesä, koulu, masis, syksy tulee, treffit, viimeinen blogimerkintä

« Tinder

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*