Blogilinjalla: Elina

Elina Ino on 28-vuotias, pyörätuolia käyttävä sosiaalialan opiskelija Helsingistä. Hän kirjoittaa Tukilinjan vierasblogia kesä–heinäkuussa.


Linnassa Saarenmaalla

Kotona taas ja tällä kertaa ehdimme laivaan. 
Kävimme iltalenkillä Kuresaaren linnassa, joka oli valtava ja hieno. Samalla näimme patsaista, jotka kuvasivat Viron jättiläispariskuntaa. Olisi siistiä, jos on ollut joskus olemassa jättiläisiä. Menimme toisena päivänä taas Kuresaareen ostoksille ja sain ne ihanat kengät ja löysin toiset ihanat kengät syksyksi. Kävimme samalla reissulla syömässä lohipastaa ihanassa paikassa, mutta vieläkin kieli vaivaa, etten pysty vieläkään oikein kunnolla syömään ja se kiukuttaa. Huomasin, että vanhemmat ihmiset katsoivat mua ja avustajaani pitkään, mutta en oikein tiedä oliko se mielenkiinnosta vai vihaisesti katse. Ollaan me avustajani kanssa aikamoinen näky pikku paikkakunnalla, kun avustajani on ghanalainen, mutta hyvä vaan, että pikku paikkakunta herää 2000-luvulle.  

 

 

 

 

Automatka meni lähinnä nukkuessa ja WC-pysähdyksessä. Olimme niin ajoissa Tallinnassa pienestä eksymisestä huolimatta, että ehdimme taas vähän kiertämään kaupoissa ja sieltä löytyykin vaikka mitä ihanaa. Kävimme syömässä jotain pientä. Nauroin vieressä pöydässä oleville suomalaiselle seurueelle, jotka huutelivat kaikkea kännissä. Taas sai olla ylpeä suomalaisuudesta. Laivalla meillä oli taas buffet, vaikka ei se oo ollut musta ikinä mitään erityistä paitsi jälkiruoka. Tällä kertaa kävi huono tuuri, vastapäätä eräs poika alkoi oksentamaan ja hyvästi ruokahalu. Kyllä hetken päästä pystyin hakemaan jälkiruoan ja unohtamaan tapahtuneen. Loppu ajan laivassa meni Tax freessä

Matka oli kiva ja rento, mutta kieli häiritsi ja on ollut muutenkin mieli maassa viime aikoina.  

Menin heti seuraavana päivänä hammaslääkäriin vanhempien pakkomana näyttämään kieltä, vaikka musta oli turhaan, kun yleensä haavat suussa paranee itsestään. Syvä haava sieltä loppujen lopuksi löytyi ja ensi viikolla on toinen käynti. Nyt osui kivat hammaslääkärit, jotka kärsivällisesti kuuntelivat mua ja kyselivät asioista. Heti kieli vähän tuntui paremmalta, vaikka eivät he tehty mitään. 
Oon nyt ollut vanhempien luona löhöämässä ja syömässä pizzaa. 

Artikkelin kommentit

  1. blogilinjallaelina sanoo:

    Joo, kieli alkaa tuntua paremmalta 🙂

  2. Seija sanoo:

    Terve Ellu😊hyvä että syy selvisi suussa. Kiitos kivasta seurasta ja toivottavasti nähdään taas jossain😊👍kaikkea hyvää sinulle ja kirjoittele blogiasi niin lueskelen niitä mielelläni. 👏👏😎

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*