Blogilinjalla: Eeli

Eeli Kytömäki kirjoittaa Tukilinjan vierasblogia joulu–tammikuussa. Hän on muunsukupuolinen transaktivisti, joka harrastaa videobloggaamista, teatteria ja Nova-koiransa kanssa seikkailua.


Vuoden ensimmäinen viikko takana

Moi!

Nyt on se vuosi aloitettu, ja se on kyllä tehty mun kohdalla toooodella rauhallisissa merkeissä! 😀 Yhtä työvuoroa, terapiakäyntiä ja kokousta lukuunottamatta olen vain ollut kotona ja katsellut Teen Wolfia. Mikä on todella jees! En ole oikein kaivannut muuta tekemistä – on joskus virkistävää olla yksin, vähentää sitä somen käyttöä ja vain tehdä jotain mikä tuntuu hyvältä. Vähän kyllä kauhulla odotan sitä kun tuo Teen Wolf multa loppuu (vitoskauden loppuja vedellään), onko kenelläkään suosituksia Netflixistä? :’D

Tänään tosin olin villi ja kävin ostamassa kirjan, jonka perään olen haikaillut jo tovin!

 

Mua on kiinnostanut noitahommat tovin ja tuttavani suositteli tätä kirjaa. Toki interwebsistä löytyy materiaalia vaikka kuinka paljon englanniksi, mutta mun keskittyminen ei kestä hirveästi näytön tuijottelua – plussaa tässäkin on se, että kieli on suomi, joten helpottaa asioiden menemistä ymmärrykseen! En ole vielä ehtinyt sen tarkemmin tutustumaan, mutta ensi viikon voisin aloittaa tähän tutustuen paremmin 🙂 Tosiaan kun mulla masennus vaikuttaa edelleen todella paljon mun lukemiseen ja keskittymiseen, joten sitä suuremmalla syyllä koin että on hyvä, että hankin kirjan jonka kautta tutustua hommaan. Kattellaan miten pääsen tähän sisään!

Vähän tässä jo alkaa jännittää koska ensi viikonloppuna on Bodyposi-messut! En ole vielä lippua saanut sinne ostettua, mutta NIIN PALJON INNOSTAA TÄMÄ !! Ei mitään rajaa mun innolle. Kehorakkaus on muutenkin on ollut tässä viime aikoina suuri teema, on ihana päästä oikein juhlistamaan sitä turvallisessa tilassa. Tsekatkaa ihmeessä messujen nettisivu TÄSTÄ, jos vähänkin kiinnostaa! Siellä on huipputyyppejä puhumassa :3 Ja jos ette messuille pääsee niin suosittelen Spotifysta Pehmee-podcastiä.

Repäsin kanssa tässä kanssa näin myöhään illalla ja leivoin mokkapaloja! Valitettavasti ei ole vielä kuvamateriaalia tästä, koska vasta sain tuon tuolta uunista. Katsotaan miten pitkään maltan odottaa tuon jäähtymistä, mutta ehkä oikein tätä varten ostetut nomparellit kannustavat kärsivällisyyteen!

Öitä !

 

Avainsanat: eeli, masennus

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*