Blogilinjalla: Eeli

Eeli Kytömäki kirjoittaa Tukilinjan vierasblogia joulu–tammikuussa. Hän on muunsukupuolinen transaktivisti, joka harrastaa videobloggaamista, teatteria ja Nova-koiransa kanssa seikkailua.


Tämän viikon meiningit!

Oon tässä jo tovin miettinyt, mitä voisin kertoa tämän viikon kuulumisista.

Kävin terapiassa maanantaina ja nyt on luvassa taukoa melkein kuukauden verran, kun terapeutti on lomalla. Sain kotiläksyksi siksi ajaksi… No, en oikein tiedä miten sen muotoilisin, mutta että kertoisin itselleni usein, että olen hyvä tyyppi ja yrittäisin vahvistaa sillä myös sitä itsetuntoa. Fake it til u make it, vai mitä? Se puhe itselle kuitenkin on todella tärkeää, joten tämä toimii minulle hyvänä harjoituksena. Katsotaan onko siitä sitten ollut hyötyä 🙂 Terapeutin loma tuli kyllä sinänsä hyvään kohtaan, koska ei ole tässä menossa mitään Suurta Masennus Kriisiä, eli uskon pärjääväni tämän kuukauden kanssa yksin. Ja tämän tajuaminen on kanssa todella voimaannuttavaa! Että meitsi pärjää! Wow!

Maanantaina myös aloin ns virallisesti vegaaniksi! Nämä pari päivää on mennyt hyvin, vaikka vatsa on ollut vähän sekaisin – mikä aluksi tuntui vähän hölmöltä, koska olen vain karsinut maidon ruokavaliostani pois (kananmunaa ja kalaa tuli käytettyä paljon harvemmin, maitoa päivittäin juuston muodossa), mutta kuulemma se on aika normaalia. Maidossa on kuitenkin erilainen bakteerikanta ja kai sen puute sitten saattaa sekoittaa elimistön :p Mut muuten en valita! Tajuaa kyllä kanssa miten paljon tuli käytettyä sitä juustoa. Ja sitten suklaata. Suklaata onkin vähän tullut kaivattua….. Mutta pysyn vahvana!

Tiistai ja keskiviikko menivät jutuissa, joista haluan puhua vasta myöhemmin, joten kannattaa seurata mun muita someja 😉 (olen twitterissä paralleeli) mutta jänniä juttuja tänä keväänä luvassa!

Torstaina työpäivän suunnitelmat meinasivat mennä mönkään kuin yllättävä lumimyrsky iski Etelä-Suomeen. No, onneksi pomon kanssa päästiin kulkemaan taksilla, mutta omin päin emme olisi todellakaan päässeet liikkeelle. Lumimyrsky sai mut miettimään saavutettavuutta ja yksilön liikkumisenvapautta, koska auraamattomat jalkakäytävät tarkoittavat monelle liikuntarajoitteiselle jäämistä kotiin. Olisi ihana, jos meillä olisi samanlaiset resurssit myös jalkakäytävien auraamiseen kuin autoteiden! Jos ei samalla aikataululla, niin ainakin suht nopeasti.

Tänään, perjantaina, en oikein saanut aikaiseksi mitään, mutta se on okei! Ainakin pääsin ulos ja kävin ottamassa passikuvat! Kadotin passin Amsterdamin reissulla (kyllä, olen taitava), ja koska ensi kuussa on luvassa uusi ulkomaanmatka Tukholmaan, on pakko hankkia uusi passi nyt. Tosiaan ensi kuun puolivälissä menen katsomaan Hayley Kiyokoa 🙂 Innolla odotan keikalle pääsemistä ja matkustelua! Tukholmassa on tullut käytettyä pariin otteeseen, mutta innolla taas pienelle lomalle <3

Hayley Kiyoko And Kehlani Release ‘What I Need’ Visual

ihana hayley !!

Viikonlopun plääneissä olisi nähdä serkkua ja käydä katsomassa porukoiden uutta koiranpentua! Lupaan sunnuntaille kunnon koiranpentupäivityksen siis 🙂

Valoa teidän loppuviikkoon!

Avainsanat: eeli

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*