Blogilinjalla: Eeli

Eeli Kytömäki kirjoittaa Tukilinjan vierasblogia joulu–tammikuussa. Hän on muunsukupuolinen transaktivisti, joka harrastaa videobloggaamista, teatteria ja Nova-koiransa kanssa seikkailua.


Joulukuulumiset!

Moikka! Miten teidän joulu meni? : )

Meillä on aina ollut tapana kokoontua yhteen äidin puolen suvun kanssa 24. päivä, ja tänä vuonna oli sama perinne!

Viikko sitten tosiaan mun perheen koira Hiisu jouduttiin lopettamaan vakavan sairastumisen takia. Viikonloppu tulikin sitä surettua, eikä joulutunnelmaa sen takia ollut ihan hirveän paljon, mutta nyt on jo parempi olla. Lohduttaa ajatus, että Hiisu ei ehtinyt kärsiä paljoa ja nyt sillä varmasti on parempi olla <3

Poiketen aikaisempiin vuosiin niin pääsin tonttuilemaan serkun lapsille. Harmittaa etten ottanut kuvaa, mutta tosiaan pääsin tonttulakki päässä ja lyhty kädessä hiippailemaan meidän pihalle, samalla kun skidit katsoivat ikkunasta. Lapsien kanssa vietetty joulu on aina vähän mukavampi, niiden seurassa pääsee paremmin siihen joulutunnelmaan 😀 Eli kyllä sen joulutunnelman löysi itsestään, vaikka vähän piti sitä kaivella!

Novakin pärjäsi hyvin ja sai osuutensa joulunantimista pienellä kerjäämisellä. Ei voi olla vihainen kun ton naama on tollanen XD Vähän häntä jännitti ihmispaljous, mutta hyvin sitä tuli tsempattua!

Sain tärkeän joululahjan, liittyen masennukseen! Nimittäin kirkasvalolampun. Mulla on joskus ollut sarastevalo (eli herätyskello jossa on valo-ominaisuus), mutta ei se hirveästi tuntunut helpottavan sitä heräämistä, mutta tästä mulla on odotukset korkealla! Erityisesti miellyttää lampun pieni koko ja keveys, eli sen voi helposti ottaa mukaan reissuun eikä vie kamalasti tilaakaan.

Nämä välipäivät on menneet kyllä ihmeellisessä kohmeessa, vaikkakin olen aktiivisesti tuota kirkasvalolamppua kokeillut. Tuntuu etten ole tehnyt mitään muuta kuin katsonut Teen Wolfia ja vaan ollut, mutta sekin on kyllä todella jees. Tänään tuli käytyä terapiassa ja vähän shoppailemassa joululahjarahoilla, mutta kyllä ihmisvilinä ahdisti ja kyllästyin aika pian. : p Ostin Monkista kissakuvioisen kauluspaidan, Sokokselta NYX:n luomiväripaletin ja KICKSistä Glamglown kasvonaamion, jota olen halunnut pitkään kokeilla mutta nyt vasta alennuksessa kehtasin ostaa (puoleen hintaankin purnukka maksoi 25 euroa, better be worth it!).

Huomenna olen lähdössä kohti Metsää, eli valmistautumassa uuden vuoden tunnelmiin kaverin luona keskellä korpee. Siitä sitten enemmän myöhemmin! Novakin pääsee reissuun karkuun ilotulituksia, toivottavasti säästyy automatka puklailulta (Nova-raasu kun kärsii matkapahoinvoinnista).

Toivottavasti teidän viikko on mennyt hyvin <3

Avainsanat: eeli, masennus

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*