Tukilinja

Hae Startti-stipendiä

Tukilinja myöntää Startti-urheilustipendejä matalan kynnyksen vammaisliikuntaan ja -urheiluun yhteistyössä VAU ry:n kanssa, jolle hakemukset osoitetaan. Stipendejä voivat hakea  toimintarajoitteiset aktiiviharrastajat, joilla on vaikeuksia kustantaa harrastuskulujaan, sekä pienet yhdistykset ja seurat, joilta puuttuu resursseja erityisliikunnan organisoimiseen. Kevään stipendejä voi hakea huhtikuun loppuun mennessä.

Lue lisää

Apurahat

Tukilinja myöntää jatkuvasti apurahoja vammaisten ja toimintarajoitteisten henkilöiden aktiiviseen elämään ja työllistymiseen.

Lehti

Tukilinja-lehti seuraa yhteiskuntaa vammaisten ja pitkäaikaissairaiden näkökulmasta. Se kertoo myös apurahoja saaneista ihmisistä ja yhteisöistä.

Tukitori

Tukitorin eettisestä ilmoituspalvelusta löydät tuotteita ja palveluja, jotka työllistävät toimintarajoitteisia ihmisiä. Ilmoituspalvelu on osa tukitoimintaamme.

Blogit

“Minulta kysytään usein, kuinka olen näin sinut itseni kanssa. Uskon, että suurin syy siihen on se, että olen elänyt osana muitakin ihmisiä, en ainoastaan muiden vammaisten kanssa.”
– Taru Perälä

Tukilinja Facebookissa