Tukilinja

Lue uusi lehti

Tavallista laajemmassa kesälehdessä 3 2017 esittelemme rapartisti MCKOOn, jolta on juuri ilmestynyt esikoisalbumi. Kehitysvammaiselta artistilta räppi sujuu ammattilaisen malliin, katso vaikka YouTubesta! Tutustumme myös 100 vuoden takaiseen Suomeen, jossa sokea Herman Schalin nousi silkalla sisulla kerjäläispojasta mahtimieheksi. Tuen saajista esittelemme mm. tenniskipinän saaneen 6-vuotiaan Veikan, joka liikkuu pyörätuolilla. Tilaa Tukilinja tai osta sähköinen irtonumero!

Lue Lisää

Apurahat

Tukilinja myöntää kuukausittain apurahoja vammaisten ja toimintarajoitteisten henkilöiden aktiiviseen elämään ja työllistymiseen.

Lehti

Tukilinja seuraa elämää ja yhteiskuntaa vammaisten ja pitkäaikaissairaiden näkökulmasta. Se kertoo myös, mihin tuki jaetaan.

Tukitori

Tukitorin eettisestä ilmoituspalvelusta löydät tuotteita ja palveluja, jotka työllistävät toimintarajoitteisia ihmisiä. Ilmoituspalvelumme on osa tukitoimintaamme!

Blogit

“Vakituista työtä en sitkeästä hakemisesta ja aloillani vallitsevasta työvoimapulasta huolimatta ole saanut. Missä vika?”

– Janna Maula

Tukilinja Facebookissa