Tukilinja

Lue uusi lehti

Uusimmassa lehdessä 1 2018 käymme vammaiskulttuuripalkinto Vimman saaneen sarjakuvataiteilija Kaisa Lekan työhuoneella, kerromme miksi vammaiset naiset tarvitsevat oman #metoo-kampanjansa ja tapaamme suositun bloggari Mansikkkan, joka teki masennuksesta keskustelemisen somekelpoiseksi. Esittelemme myös tukikohteitamme ja kerromme viime vuoden tukikuulumiset. Tilaa Tukilinja tai osta sähköinen irtonumero!

Lue lisää

Apurahat

Tukilinja myöntää jatkuvasti apurahoja vammaisten ja toimintarajoitteisten henkilöiden aktiiviseen elämään ja työllistymiseen.

Lehti

Tukilinja-lehti seuraa  yhteiskuntaa vammaisten ja pitkäaikaissairaiden näkökulmasta. Se kertoo myös apurahoja saaneista ihmisistä ja yhteisöistä.

Tukitori

Tukitorin eettisestä ilmoituspalvelusta löydät tuotteita ja palveluja, jotka työllistävät toimintarajoitteisia ihmisiä. Ilmoituspalvelu on osa tukitoimintaamme!

Blogit

“Tahdon ottaa napakasti kantaa tärkeiksi kokemiini asioihin. Esimerkkeinä vammaisuuden kohtaaminen tai siihen liittyvät tabut, vaikkapa seksuaalisuutta koskien.”

– Pinja Eskola

Tukilinja Facebookissa