Tukilinja

Lue uusin Tukilinja

Uusimmassa Tukilinja-lehdessä 2/2015 kerrotaan mm. siitä, miten Pertti Kurikan Nimipäivät harjoittelee Euroviisu-esitystään varten. Tutustu myös eteläkorealaisen tanssiryhmän Light Sound Friendsin elämään. Tampereella vierailleeseen ryhmään kuuluu useita pyörätuolitanssijoita. Voit katsoa videon ryhmän esityksestä täällä.

Lue Lisää

Apurahat

Tukilinja myöntää kuukausittain apurahoja vammaisten ja toimintarajoitteisten henkilöiden aktiiviseen elämään ja työllistymiseen.

Lehti

Tukilinja seuraa elämää ja yhteiskuntaa vammaisten ja pitkäaikaissairaiden näkökulmasta. Se kertoo myös, mihin tuki jaetaan.

Tukitori

Tukitorin eettisestä ilmoituspalvelusta löydät ne tuotteet ja palvelut, joilla työllistetään vammaisia ja toimintarajoitteisia ihmisiä. Ilmoittaminen on ilmaista!

Blogit

”Koen nykyisen avustajan työni mielekkäänä ja tärkeänä, vaikka palkkataso onkin erittäin alhainen ja työ toisinaan raskasta.
–Blogilinjalla Minna

Tukilinja Facebookissa

Tukilinja Twitterissä

Suomen @mielenterveys seura tarjoaa asiantuntijoiden laatimia tietoisen läsnäolon harjoituksia ilmaiseksi verkossa. http://t.co/4DUqhBnFTV

Lauantaina 25.4. Yle klo 22.15 Auschwitzin seitsemän kääpiötä. Ovitzin sirkusperheen karmaisevat vaiheet. http://t.co/IZtUvgSP6F