Tukilinja

Lue uusi lehti

Tukilinja-lehden 6 2016 (joulu–tammikuu) kansijutussa kerrotaan YouTubessa viittovasta suomalaisesta hittikaksikko Signgirlsistä. Kerromme myös Vammaisten päivää 3.12.  juhlivasta kaupunkikarnevaali Didasta ja kävimme Marco Bjurströmin ohjaaman nuorisomusikaali Peter Panin harjoituksissa.
Tukikohteista esittelemme mm. vankilassa vammautuneen arkkitehti Saeid Ahmadgolyn. Tämän ja paljon muuta mielenkiintoista luettavaa saat tilaamalla Tukilinjan tai ostamalla sähköisen irtonumeron!

Lue Lisää

Apurahat

Tukilinja myöntää kuukausittain apurahoja vammaisten ja toimintarajoitteisten henkilöiden aktiiviseen elämään ja työllistymiseen.

Lehti

Tukilinja seuraa elämää ja yhteiskuntaa vammaisten ja pitkäaikaissairaiden näkökulmasta. Se kertoo myös, mihin tuki jaetaan.

Tukitori

Tukitorin eettisestä ilmoituspalvelusta löydät ne tuotteet ja palvelut, joilla työllistetään vammaisia ja toimintarajoitteisia ihmisiä. Ilmoituspalvelu on ilmoittajille ilmainen!

Blogit

”Olin niin uskomattoman tietämättömänä, mutta silti nainen omalla paikallaan. Sellainen on hyville aluille tyypillistä, ja viime aikoina on ollut helppoa olla onnellinen.”
–Blogilinjalla uusi opiskelija Aino Ikävalko

Tukilinja Facebookissa

Tukilinja Twitterissä

3.12. kansainvälisenä vammaisten päivänä #DiDa2016 Helsinki Tavastialla viimeisenä biisinä ”rajoitteiden vanki”. https://t.co/P5AEf53yqj

Eilisen #DiDa2016 kuvakansio. #Vammaistenpäivä levittäytyi Helsinkiin :) https://t.co/qCYGHFNd6o