Tukilinja

43 800 euroa tukea – joka kuukausi!

Vuonna 2014 Tukilinja-lehden tuotolla jaettiin apurahoja yli 526 000 euroa. Apurahoilla autettiin 424 tuensaajaa onnistumaan koulutyössä ja opiskelussa, elämään aktiivisesti ja saamaan töitä.

Lue Lisää

Apurahat

Tukilinja myöntää kuukausittain apurahoja vammaisten ja toimintarajoitteisten henkilöiden aktiiviseen elämään ja työllistymiseen.

Lehti

Tukilinja seuraa elämää ja yhteiskuntaa vammaisten ja pitkäaikaissairaiden näkökulmasta. Se kertoo myös, mihin tuki jaetaan.

Tukitori

Tukitorin eettisestä ilmoituspalvelusta löydät ne tuotteet ja palvelut, joilla työllistetään vammaisia ja toimintarajoitteisia ihmisiä. Ilmoittaminen on ilmaista!

Blogit

”Koen nykyisen avustajan työni mielekkäänä ja tärkeänä, vaikka palkkataso onkin erittäin alhainen ja työ toisinaan raskasta.
–Blogilinjalla Minna

Tukilinja Facebookissa

Tukilinja Twitterissä

Tutustu @Vammaiskumppanu vammaisjärjestöjen kehitysyhteistyöjärjestöön @maailmakylassa kylässä Mahdollisuuksien torilla rivi A167-A177.

Pertti Kurikan Nimipäivät ei päässyt Euroviisujen finaaliin, mutta esitys oli armotonta tykitystä isolla asenteella! http://t.co/PlhIQF9hU5