Tukilinja

Parhaat jutut 2015

Kerro, mitkä Tukilinja-lehden sisällöt vuodelta 2015 olivat sinusta parhaita ja osallistut kolmen Fitbit-aktiivisuusrannekkeen arvontaan! Tutustu lehtiin lehtiarkistossamme ja valitse kolme vaikuttavinta sisältöä. Kirjoita sähköpostiviestiin sisältöjen nimi tai kuvaus sekä lehtien numerot, joissa ne ilmestyivät. Kerro myös nimesi ja postiosoitteesi, ja lähetä viesti osoitteeseen toimitus@tukilinja.fi.

Apurahat

Tukilinja myöntää kuukausittain apurahoja vammaisten ja toimintarajoitteisten henkilöiden aktiiviseen elämään ja työllistymiseen.

Lehti

Tukilinja seuraa elämää ja yhteiskuntaa vammaisten ja pitkäaikaissairaiden näkökulmasta. Se kertoo myös, mihin tuki jaetaan.

Tukitori

Tukitorin eettisestä ilmoituspalvelusta löydät ne tuotteet ja palvelut, joilla työllistetään vammaisia ja toimintarajoitteisia ihmisiä. Ilmoittaminen on ilmaista!

Blogit

”Olen 80-senttinen ’pätkä’ ja liikun pyörätuolilla. Toivon, että tekstini inspiroi lukijoita seikkailemaan omassa elämässään!”
–Blogilinjalla Noora Västinen

Tukilinja Facebookissa

Tukilinja Twitterissä

@maailmakylassa su Mekong-lava klo 16.15 paneeli miksi Suomi ratifioi näin myöhään vammaissopimuksen. #mk2016 https://t.co/Nd5p0WjLEg

@maailmakylassa la klo 12.40 Mekong-lava viittova räppäri @Signmark Hittibiisit viittoen: @Signgirls Inhimillisiä uutisia -osasto la-su