Tukilinja

Muuttiko Tukilinja elämääsi?

Jos apuraha, lehti tai vuorovaikutus tukityöntekijän kanssa jätti sinuun pysyvän muiston, lähetä se kuvan, videon, tarinan tai runon muodossa 30.9.2016 mennessä osoitteeseen toimitus@tukilinja.fi. Parhaat osallistujat palkitaan ”Minun Tukilinjani” -kilpailussa lahjakortein.

Kilpailuilmoituksen löydät sähköisestä lehtiarkistostamme Tukilinja-lehden 2/2016 takasivulta.

Lue Lisää

Apurahat

Tukilinja myöntää kuukausittain apurahoja vammaisten ja toimintarajoitteisten henkilöiden aktiiviseen elämään ja työllistymiseen.

Lehti

Tukilinja seuraa elämää ja yhteiskuntaa vammaisten ja pitkäaikaissairaiden näkökulmasta. Se kertoo myös, mihin tuki jaetaan.

Tukitori

Tukitorin eettisestä ilmoituspalvelusta löydät ne tuotteet ja palvelut, joilla työllistetään vammaisia ja toimintarajoitteisia ihmisiä. Ilmoituspalvelu on ilmoittajille ilmainen!

Blogit

“Sinulla on nyt ainutlaatuinen tilaisuus päästä kurkistamaan huippu-urheilijan arkeen, viime hetken valmistautumiseen Rion Paralympialaisiin sekä tunteiden koko skaalaan kisojen aikana.”
–Blogilinjalla maalipalloilija Erkki Miinala

Tukilinja Facebookissa

Tukilinja Twitterissä

Jos ei pääse Rioon, voi mennä Mikkeliin! La 27.8. klo 10 avoimet paralympialaiset https://t.co/tjGY0kRqGS https://t.co/V6di6hQZAL

Tukilinja-lehden sarjakuvapiirtäjä @KaisaLeka on 2016 Helsingin #sarjakuvafestivaalit virallinen taiteilija. https://t.co/lY35qTUO1e