Tukilinja

Lue uusi lehti

Tukilinja-lehden 5 2016 (loka–marraskuu) kansijutussa kirjailija-terapeutti Anja Snellman kertoo, miten hänestä tuli elämän kolhimien auttaja ja tv-terapeutti. Haastattelimme myös selvitysmies Kalle Könkkölää, joka ehdottaa radikaaleja uudistuksia vammaislainsäädäntöön. Tukikohteista esittelemme mm. 12-vuotiaan Aaron, joka kävi kesällä Antti Ruuskasen keihäskoulussa. Tämän ja paljon muuta mielenkiintoista luettavaa saat tilaamalla Tukilinjan tai ostamalla sähköisen irtonumeron!

Lue Lisää

Apurahat

Tukilinja myöntää kuukausittain apurahoja vammaisten ja toimintarajoitteisten henkilöiden aktiiviseen elämään ja työllistymiseen.

Lehti

Tukilinja seuraa elämää ja yhteiskuntaa vammaisten ja pitkäaikaissairaiden näkökulmasta. Se kertoo myös, mihin tuki jaetaan.

Tukitori

Tukitorin eettisestä ilmoituspalvelusta löydät ne tuotteet ja palvelut, joilla työllistetään vammaisia ja toimintarajoitteisia ihmisiä. Ilmoituspalvelu on ilmoittajille ilmainen!

Blogit

”Romaanikilpailusta alkoi innostus kokeilla siipiäni kirjoittajana, ja nykyisin kirjoittamisesta on tullut minulle melkein työ.” 
–Blogilinjalla omakustannekirjailija Vappu-Tuuli Fagerson

Tukilinja Facebookissa

Tukilinja Twitterissä

Selkokielen neuvottelukunta vetoaa järjestöihin, jotta ne tuottaisivat enemmän selkokielistä viestintää jäsenilleen. https://t.co/ZmsUPQHBLS

20.10. on kansainvälinen #vertaistuenpäivä Kiitos #vertaistukijat ja #vertaistoimijat ❤️ https://t.co/qfBRoZdYio https://t.co/GL3CLh82Pz