Tukilinja

Lue uusi lehti

Pablo Picasson leikkisä henki leijui helmikuussa Tampereen Tulppaanitalossa, kun OmaPolku ry:n taidepajan nuoret luovuttivat taloon tekemänsä tilausteokset Kehitysvammaisten Tukiliitolle.  Lue lisää uusimmasta Tukilinja-lehdestä 2 2016. Saat sen tilaamalla tai alla olevan linkin kautta sähköisenä irtonumerona Lehtiluukusta.

Lue Lisää

Apurahat

Tukilinja myöntää kuukausittain apurahoja vammaisten ja toimintarajoitteisten henkilöiden aktiiviseen elämään ja työllistymiseen.

Lehti

Tukilinja seuraa elämää ja yhteiskuntaa vammaisten ja pitkäaikaissairaiden näkökulmasta. Se kertoo myös, mihin tuki jaetaan.

Tukitori

Tukitorin eettisestä ilmoituspalvelusta löydät ne tuotteet ja palvelut, joilla työllistetään vammaisia ja toimintarajoitteisia ihmisiä. Ilmoittaminen on ilmaista!

Blogit

”Olen 80-senttinen ’pätkä’ ja liikun pyörätuolilla. Toivon, että tekstini inspiroi lukijoita seikkailemaan omassa elämässään!”
–Blogilinjalla Noora Västinen

Tukilinja Facebookissa

Tukilinja Twitterissä

YK #vammaissopimus käyttöön -työkirja päivitetty. #Yhdenvertaisuuslaki ja oikeuskäytäntöä. https://t.co/cehKorTQj0 https://t.co/WfY5SAbuxF

Tukilinjan #sarjakuvapiirtäjä @KaisaLeka kertoo tänään 27.5. klo 18 #pyörämatkailu sta @LapinlahdenL Vapaa pääsy! https://t.co/fUqzvq7rak