Tukilinja

Lue uusin Tukilinja

Tukilinja-lehdessä 3/2015 kerrotaan runoilija Sanni Purhosesta, joka herätti median huomion uutuuskokoelmallaan Ihmiskoirat. Sen runoissa hän kertoo välillä ilkikurisesti, välillä lohduttomasti vammaisen nuoren naisen elämästä. Katso video Sannin runoperformanssista täällä.

Lue Lisää

Apurahat

Tukilinja myöntää kuukausittain apurahoja vammaisten ja toimintarajoitteisten henkilöiden aktiiviseen elämään ja työllistymiseen.

Lehti

Tukilinja seuraa elämää ja yhteiskuntaa vammaisten ja pitkäaikaissairaiden näkökulmasta. Se kertoo myös, mihin tuki jaetaan.

Tukitori

Tukitorin eettisestä ilmoituspalvelusta löydät ne tuotteet ja palvelut, joilla työllistetään vammaisia ja toimintarajoitteisia ihmisiä. Ilmoittaminen on ilmaista!

Blogit

”Ystäväni antoi minulle neuvon, joka on ollut aarteeni: Ensi kerralla, kun mietit ihania asioita, muista laskea niihin itsesikin mukaan.
–Blogilinjalla Satu-Mia Seväkivi

Tukilinja Facebookissa

Tukilinja Twitterissä

Onnea @sisujengi Kehitysvammaisten @SpecialOlympics -kisoissa palkintopäivä. Voittajat loistivat täydelle katsomolle. http://t.co/sbUCVTLImr

Kehitysvammaisten urheilijoiden @SpecialOlympics Los Angelesissa 25.7.–2.8. Sauli Naantalista kannustaa @sisujengi http://t.co/D2akOB57op