Tukilinja

Paralympialaiset tv:ssä!

Yle lähettää Rion paralympialaisista 8.–17. 9. TV 2:ssa 72 tuntia ohjelmaa, mikä on 5 kertaa aiempaa enemmän. Areenassa on lisäksi tarjolla suoraa nettilähetystä iltapäivästä yöhön suomeksi selostettuna.
Saako Amanda Kotaja (kuvassa), Leo-Pekka Tähti tai Toni Piispanen kelauksesta kultamitalin? Mahdollisuuksia mitaliin on myös kelaaja Henry Mannilla ja keihäänheittäjä Marjaana Heikkisellä. Maalipallojoukkueen mitalijahtia voit seurata bloggarimme Erkki Miinalan välityksellä!

Lue Lisää

Apurahat

Tukilinja myöntää kuukausittain apurahoja vammaisten ja toimintarajoitteisten henkilöiden aktiiviseen elämään ja työllistymiseen.

Lehti

Tukilinja seuraa elämää ja yhteiskuntaa vammaisten ja pitkäaikaissairaiden näkökulmasta. Se kertoo myös, mihin tuki jaetaan.

Tukitori

Tukitorin eettisestä ilmoituspalvelusta löydät ne tuotteet ja palvelut, joilla työllistetään vammaisia ja toimintarajoitteisia ihmisiä. Ilmoituspalvelu on ilmoittajille ilmainen!

Blogit

“Sinulla on nyt ainutlaatuinen tilaisuus päästä kurkistamaan huippu-urheilijan arkeen, viime hetken valmistautumiseen Rion Paralympialaisiin sekä tunteiden koko skaalaan kisojen aikana.”
–Blogilinjalla maalipalloilija Erkki Miinala

Tukilinja Facebookissa

Tukilinja Twitterissä

Leo-Pekka Tähti kelasi historiaa – neljäs perättäinen paralympiakulta! Tukilinja onnittelee ja hurraa. https://t.co/UIC5tG0rqZ

Vaikuta #Vimma-kulttuuripalkintoon! Ehdota saajaa: yhteisoapurahat@tukilinja.fi Tarkemmin: https://t.co/UlE6STFgXB https://t.co/f9MWMT6kGR