Tukilinja

Lue ilmaiseksi

Tukilinjassa 5 2016 (loka–marraskuu) kirjailija-terapeutti Anja Snellman kertoo, miten hänestä tuli elämän kolhimien auttaja ja tv-terapeutti. Haastattelimme myös selvitysmies Kalle Könkkölää, joka ehdotti radikaaleja uudistuksia vammaislainsäädäntöön. Tukikohteista esittelemme mm. 12-vuotiaan Aaron, joka kävi Antti Ruuskasen keihäskoulussa. Voit lukea netissä ilmaiseksi kaikki Tukilinjat tuoreinta numeroa lukuunottamatta!

Lue Lisää

Apurahat

Tukilinja myöntää kuukausittain apurahoja vammaisten ja toimintarajoitteisten henkilöiden aktiiviseen elämään ja työllistymiseen.

Lehti

Tukilinja seuraa elämää ja yhteiskuntaa vammaisten ja pitkäaikaissairaiden näkökulmasta. Se kertoo myös, mihin tuki jaetaan.

Tukitori

Tukitorin eettisestä ilmoituspalvelusta löydät ne tuotteet ja palvelut, joilla työllistetään vammaisia ja toimintarajoitteisia ihmisiä. Ilmoituspalvelu on ilmoittajille ilmainen!

Blogit

”Olin niin uskomattoman tietämättömänä, mutta silti nainen omalla paikallaan. Sellainen on hyville aluille tyypillistä, ja viime aikoina on ollut helppoa olla onnellinen.”
–Blogilinjalla uusi opiskelija Aino Ikävalko

Tukilinja Facebookissa

Tukilinja Twitterissä

Tukilinjan vierasbloggari, 23-vuotias Aino, pohtii vanhan päiväkirjan kautta muistoja ja itsetuntokipuja. https://t.co/XHcyV26sKv

Tämä voitto myös paraurheilulle, onnea! Leo-Pekka Tähti, Vuoden urheilija 2016 https://t.co/InkmNwNsXB